2nd time FIFA BALLON D'OR

2nd time FIFA BALLON D'OR
Herbalife congratulates Cristiano Ronaldo; 2nd time winner of FIFA BALLON D'OR *fueled by Herbalife!

Bantuan Diperlukan?Tanya Saya Bagaimana!!

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Turun Berat
Tambah Berat
Tenaga Bersukan
Pendapatan Sampingan/Sepenuh Masa

Put a website form like this on your site.

Thursday, September 11, 2014

Tingtongness

Bismillah
Tingtong sikit kepala dua hari ni.
1-sebab buat bloglist #kawanbaru, jadi nak update list, follow all,notify all of them..hewhewww

2-sebab buku Novel tentang arwah Memen, anak kedua selebriti Linda Rafar dah release, dan order semakin banyak, -dengan henset slow nye, mujahadah betul! Jadi kalian2 yang belum menempah, boleh order segera dengan saya ye!
follow insta for other details: 
adilahisharudin (@adila_menunggumudipintusyurga)

3-sebab keputusan berhenti kerja hujung bulan ni ditentang hebat mereka2 yang tiada peranan dalam hidupku.hahaha

jadi faham2 je la...
hanya zikrullah basahan lidah dan hati supaya tenang hadapi segala macam ni dalam keadaan penuh ketegangan dan kesesakan.uhuuu

4. Cabaran30 Hari tak terkejar dah!!! Malam ni den torai (try) cover sebanyaknya yeh!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE
PM 01123772476 untuk sebarang persoalan