2nd time FIFA BALLON D'OR

2nd time FIFA BALLON D'OR
Herbalife congratulates Cristiano Ronaldo; 2nd time winner of FIFA BALLON D'OR *fueled by Herbalife!

Bantuan Diperlukan?Tanya Saya Bagaimana!!

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Turun Berat
Tambah Berat
Tenaga Bersukan
Pendapatan Sampingan/Sepenuh Masa

Put a website form like this on your site.

Tuesday, September 9, 2014

#GengCabaran30Hari

Bismillah.
Assalamualaikum!

Saya ni baru nak activate blogging. Sebenarnya ni blog kedua saya. Nak lebih personalise dan nak restart fresh dalam dunia blogging. So saya joinlah Abang Ben punya challenge, : Cabaran 30 Hari tu..

Tiba-tiba terfikir best jugak dapat banyak kenalan dari sini, sebab Cabaran 1 je dah cakap pasal diri owner blog tu..Tapi masalahnya pening nak cari dalam blogger2 saya follow siapa yang join. Malas nak menapis-napis, maka saya post je kat group FB Blogger abg Ben dan dapatlah geng akhirnya! Syarat saya senang je, siapa yang bagi link 1st entry dia. Itu yang saya akan follow, terjah setiap minggu dan add dalam bloglist saya.

Berikut sebahagian kenalan baru yang dah jadi geng saya. yeaaa

**pst kalau berminat nak join tinggalkan link 1st entry anda di ruangan komen k!

Belog Cik Puan Eka
Eraz Fadli
Nur Farahuda's Blog
~*aKu BaHaGia
Diari Hati Seorang Hamba Allah
Loqman Norazman
Fayreen Mizan
Pinky Lynn
XDramaQueen


1 comment:

Mama Myja said...

Thanks follow mamamyja. Mamamyja follow balik. heheh, good luck 4 cabaran 30 hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE
PM 01123772476 untuk sebarang persoalan