2nd time FIFA BALLON D'OR

2nd time FIFA BALLON D'OR
Herbalife congratulates Cristiano Ronaldo; 2nd time winner of FIFA BALLON D'OR *fueled by Herbalife!

Bantuan Diperlukan?Tanya Saya Bagaimana!!

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Turun Berat
Tambah Berat
Tenaga Bersukan
Pendapatan Sampingan/Sepenuh Masa

Put a website form like this on your site.

Tuesday, September 9, 2014

Blogger: Liebster Award


Okay ni satu program menarik, saya nak join sebab saya di tag oleh sis Yong
Berikut syarat-syaratnya, 

Mention the person who nominated you with a link to their blog
Answer 11 question asked
Nominate 11 other bloggers with a small following but with a lot of potential
Create 11 of your own question for them to answer
Notify your nominate

1- Mention 
dah tag kak yong kat atas nun.hehe

2-jawapan kepada 11 soalan ditanya


Soalan 1:  Macam mana boleh berminat dengan blogging?
bila saya rasa macam best kongsi kesukaan kita, cerita kita pada orang..



Soalan 2:  Berapa lama anda semua sudah berblogging?
saya sudah bermula sejak 2009. tapi jarang aktif.hehe



Solan 3:  Kenapa pilih untuk berblogging?
sebab banyak benda nak potpet dan komuniti blogger ni best sebenarnya



Soalan 4:  Blogger dari mana?
pahang



Soalan 5:  Warna apa yang anda semua suka?
saya suka warna turqoise, soft pink dan hijau!



Soalan 6:  Ada apa-apa rahsia ke di sebalik warna yang anda suka?
Hijau dan pink sebab warna kesukaan Nabi Muhammad saw, dan sebab hijau warna herbalife!hehe. Turq plak baru falling in love tahun ni.baju raya pun pilih turq



Soalan 7:  Apakah makanan kegemaran anda?
Makanan kegemaran banyaaaak. sebab memang foodlover. Antaranya sushi, makanan arab, Thai dan tradisional melayu.



Soalan 8:  Apakah minuman kegemaran anda?
herbalife shakes perisa vanilla yang diblend dengan kurma! Menu sahur saya ramadan lalu. craving dah ni bila tetiba mention



Soalan 9:  Sudahkah anda mencapai target follower yang di kehendaki?
belum, dan takada target pun.hehe



Soalan 10:  Nasihat untuk sesama blogger?
Have fun blogging, berkatalah dari hati, be your self, and not somebody else..satu hari anda akan baca entry anda yang lama2 anda akan teringat kenangan yang mungkin dah lupa juga. so share as much as u can!dan seikhlas hati k!


Soalan 11:  Adakah anda akan terus berblogging?
yes , dengan izinNya!


3- Calon-calonnya adalah...
1-http://lissadblog.blogspot.com/

2-http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/

3-http://petiktetikus.blogspot.com/

4-http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

5-http://chien-puterirahsia.blogspot.com/

6-http://eyzamiel.blogspot.com/

7-http://monologmya.wordpress.com/

8-http://www.heymarea.blogspot.com/

9-http://ezrameza.blogspot.com/

10-http://hidayuayumie.blogspot.com/

11-http://leenoraimy.blogspot.com/

-
4- 11 soalan kepada calon2 
1- Apa impian anda?
Senaraikan 30 untuk simpanan diri sendiri, dan 3 untuk dikongsi kepada saya
2-Jenis manja atau berdikari?
3-Belajar/kerja?
4-Part time side income?
5-Kerja atau bisnes, mana pilihan?
6-Pemimpin dikagumi?
7-Apa jenis muzik kegemaran anda?
8-Apa hobi masa lapang atau minat atau kecenderungan anda?
9-Pandangan tentang kerja-kerja sukarelawan
10- Bercinta baru nikah atau nikah dahulu baru bercinta?Pilihan anda
11-Siapa penyokong terkuat dalam hidup yang menjadi motivator dan pembakar semangat meneruskan langkah bila kamu down.


Notify your nominate
Done!


2 comments:

Lissa said...

haaa... dah nampak! hehehe ok nnt Lissa buat k? thanks

Chien si puteri said...

http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE
PM 01123772476 untuk sebarang persoalan