2nd time FIFA BALLON D'OR

2nd time FIFA BALLON D'OR
Herbalife congratulates Cristiano Ronaldo; 2nd time winner of FIFA BALLON D'OR *fueled by Herbalife!

Bantuan Diperlukan?Tanya Saya Bagaimana!!

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
How can I help you? Turun Berat
Tambah Berat
Tenaga Bersukan
Pendapatan Sampingan/Sepenuh Masa

Put a website form like this on your site.

Tuesday, August 5, 2014

#ShahAlamFitChallenge Season 2: My Coachee Bolot 3 Kategori Terus!!


Repost dari insta kak Nurun, sangat bangga dengan pencapaian dia, Alhamdulillah..
Sebenarnya saya spam ig kak Fafau HotFm serta beberapa artis lagi tak silap dengan ayat mencari peserta #fitchallengeshahalam atau #kurussebelumraya. Dari situ dah dapat beberapa nama yang berminat dan kak Nurun ni, seorang Jururawat; siap bawak kawan2 lagi join! Setelah itu saya serahkan Kak Nurun kepada jagaan Coach sy, Fit Coach Ain Nazam. Dialah yang jaga dan pantau kak Nurun serta banyak bagi sokongan moral. Sebabnya saya jauh di Kajang, selalu habis kerja jam 8 malam..stockbroking firm katakan..dalam keadaan takada kereta ni komuter je lah transportation saya. nak sampai ke sana ambil masa dua jam pulak tu!huhu..

Ain selalu bagitau saya betapa positifnya sikap kak Nurun untuk ubah kesihatan dan berat beliau. Walaupun kak Nurun pengguna produk S tapi kami tak paksa kak Nurun tukar produk pun, dah jumpa baru tau dia pengguna produk tersebut. Konsep kami adalah 'fitclub'; untuk bersenam, bukan menjual produk kami..pemakanan adalah pilihan masing2 dan kerana setiap produk ada kelebihan tersendiri. Sepupu dan rakan baik saya juga adalah pengedar produk tersebut ye. so hate em not!

Alhamdulillah dua minggu lepas menyertai, kak nurun membuat keputusan untuk mula menggunakan nutrisi herbalife Formula 1 Shake perisa Coklat- TANPA PAKSAAN, TANPA PERLU KAMI MERENDAHKAN PRODUK S tersebut. 

Satu hari saya hubungi kak nurun mengucapkan tahniah dan dengan bersemangat dia bercerita kesan produk terhadap beliau. Tambahan pulak di bulan Ramadan. dua minggu pertama tanpa produk, dua minggu seterusnya dengan produk. Apa yang berlaku ialah kak Nurun tersangat sangat sangat sangat lah excited bercerita tentang tenaga, kekenyangan, keringanan, dan kecepatan turun berat dengan produk! kak Nurun turut menambah betapa seronoknya bersama team kami bersenam dan fun fit sama2!
Alhamdulillah.. ^_^


Sorry but thanks kak therealfafau. sebab sy spam ig beliaw maka sy dpat bantu sorg hamba Allah nak trun beratvdengan bantuan coach n awesomeness team. Alhamdulillah sebb raya ni sy tak keseorangan badan baru,my proud coachee pon! pemenang 3 kategori - weight loss, fat loss, muscle gain!!! Allahu..touching sgt ngan kakak misi ni. serius nak ubah kehidupan,nk sihat n yg penting sgt have fun dengan team#back2shape #shahalamfitchallenge!! tq my coach. ain sbb train dia.

HER STATEMENT
eekanashihah "Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah! Ni hadiah raya utk mak dgn bapak. Selalu yg cheq dok cakap malam-malam gi clubbing tu ni la bendanya. Gi kelab nutrisi sebenarnya. Doakan istiqamah please.. :') #healthylifestyle#sayNOtoubatkurus" via PhotoRepost_app

#kurussebelumraya #jomkurus #nakkurus
#coach
#coachkurus
#fit
#musclegain
#weightloss
#fatloss
#herbalifenutrition
#formulaone
#nutrition
#wellnesscoach
#loseweightnowaskmehow
#jk1m
#abetterlife
#abettertomorrow
#reshapeJadi, anda2 yang teringin mempunyai badan yang sihat, aktif lagi bertenaga, dan menghilangkan lemaks2 terkumpul masa beraya, sertai #shahalamfitchallenge kami dengan tema #musimraya !!!

Workout smarter, not harder
pm wsapp wechat -01123772476
#shahalamfitchallenge
#back2shape
#seksyen7
ig: adila_jurulatihperibadi
fb:adilah backtoshape
blog: sihatitubahagia.blogspot.comShah Alam Fit Coaches team Back2Shape.
We lost weight, we lost fat, we gain muscle, we are healthier, we are energetic and we WILL help you!!
01123772476 NOW!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE

MONTHLY SHAH ALAM FIT CHALLENGE
PM 01123772476 untuk sebarang persoalan